News Outside is dé specialist in krantuitgaven. Wilt u een krant voor  uw feest, evenement, wedstrijd, bedrijf of jubileum? News Outside maakt die krant voor u, helemaal naar uw wensen. De lijst van grote regionale evenementen die we al aan meer publiciteit hielpen is vrijwel eindeloos: de Ronde van Overijssel, CSI Twente, de Twentse Verlichte CarnavalsOptocht, Jumping Schröder, Glasrijk Tubbergen, het EK Klootschieten, de Twenterandrun, Tot de Nek in de Drek, de Vriezenveense Oktoberfeesten…

Mooi, maar dat is vast een duur grapje…

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het mooist van dit alles: ons principe is dat elke evenementkrant gratis voor u wordt uitgegeven door News Outside.

Wat heeft uw evenement aan zo’n krant?

Wij brengen uw evenement naar de deurmat van de regio. Met onze kranten bereikt u in een keer tienduizenden mensen (of meer). Klanten zeggen het zelf: een evenementkrant van News Outside zorgt voor grote exposure. Voor het CSI Twente maakten wij in 2016 alweer de 4e editie van de CSI Twente Special. Organisator Rob Maathuis is blij met de krant én met het feit dat News Outside hem met de krant een karrenvracht promotie brengt, zonder dat hem dat zelf veel inspanning kost. Maathuis: “Zelf zijn we het hele jaar druk met het glossy magazine dat we uitgeven voor de paardenbranche. Via News Outside krijgen we een product dat zorgt voor grote exposure in de regio. Ik ben erg tevreden met die constructie.”

Wat krijgt u van News Outside?

Wij regelen de opmaak, druk, acquisitie en verspreiding, plus eventueel de redactie. Kortom: wij maken uw krant. Om verzekerd te zijn van de juiste uitstraling, laten wij de krant altijd professioneel opmaken en drukken door partijen waar we vaker mee werken en  waar we op durven vertrouwen. Kranten van News Outside zijn altijd in full colour. Over het aantal pagina’s valt te overleggen, net als over de oplage. Voor de Ronde van Overijssel brachten wij in 2015 bijvoorbeeld een krant uit met een oplage van 100.000 exemplaren, bestaande uit 32 full colour pagina’s. Begin 2016 gaf News Outside voor het eerst de carnavalskrant “Tubbergen Verlicht” uit, in samenwerking met de Stichting TVCO. Deze werd in een oplage van 32.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Tubbergen, Dinkelland en Oldenzaal.

Interesse? Mail naar info@newsoutside.nl

small_tvco_krant_2016 small_jst_krant_2016small_csi_krant_2016