Glasrijk Tubbergen 2015Ook in 2015 hoopt de Stichting Glasrijk vele duizenden bezoekers te verwelkomen op de 19e editie van Glasrijk Tubbergen. Van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober 2015 staat Tubbergen wederom in het teken van glas. Samen met de curator Piet Augustijn en de organisatie van Stichting Glasrijk wordt er hard gewerkt om een programma samen te stellen dat een breed publiek boeit. Samen willen ze een expositie samenstellen, die bestaat uit een curatordeel, een Art & Shopping deel, een educatief programma en een collectie van kunstenaars, galerieën. Het thema van 2015 is: Aarde Lucht Vuur Water! Voor het eerst brengt Glasrijk Tubbergen ook een eigen unieke evenementkrant uit. News Outside uit Tubbergen is de uitgever hiervan en de evenementkrant zal verschijnen in een oplage van 15.000 stuks.

Over de evenementkrant van Glasrijk Tubbergen:
– een kleurrijke, professioneel vormgegeven krant
– opvallende full-color advertenties
– wordt huis aan huis verspreid in de gemeente Tubbergen en Ootmarsum
– wordt gratis uitgedeeld tijdens Glasrijk Tubbergen
– een totale oplage van 15.000 stuks

Een advertentie in deze evenementkrant is een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf / winkel nog eens extra onder de aandacht van de inwoners in de gemeente Tubbergen en Ootmarsum te brengen. U kunt bijvoorbeeld adverteren met een speciale actie tijdens Glasrijk Tubbergen (week 40, 28 september – 4 oktober). Uw advertentie zorgt er bovendien voor dat deze inwoners deze evenementkrantgratis kunnen lezen. Verder zullen wij uw advertentie gratis delen via de sociale media. Wij hopen u  dan ook als adverteerder te mogen begroeten. Bijgaand vindt u een borchure over de diverse mogelijkheden tot adverteren in deze evenementkrant voor Glasrijk Tubbergen. Eventuele opmaakkosten van een advertentie komen voor rekening van News Outside.

De deadline tot het aanleveren van een advertentie of bestanden voor een advertentie is vastgesteld op vrijdag 11 september 2015.

Brochure evenementkrant Glasrijk Tubbergen 2015

Met vriendelijke groeten,

Brian Brokelman
News Outside
info@newsoutside.nl

Glasrijk Tubbergen 2015 (flyer binnenkant)