De Glasrijkkrant 2015 bij het Glasrijk evenement in Tubbergen van 30 september tot en met 4 oktober wordt huis aan huis verspreid op donderdag 24 en vrijdag 25 september in de gemeente Tubbergen en Ootmarsum. Verder krijgt iedere bezoeker van dit internationaal glasevenement een gratis exemplaar aangeboden. News Outside uit Tubbergen is verantwoordelijke voor de uitgave van de krant (www.newsoutside.nl). De krant is hier alvast online te lezen.

Glasrijkkrant 2015

Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende manifestatie met diverse exposities op het gebied van glaskunst. Op verschillende binnen- en buitenlocaties, verspreid over Tubbergen, tonen kunstenaars beeldende kunstobjecten, installaties, design en glas-in-lood. Tijdens uw wandeling door Tubbergen wordt u keer op keer verrast door grote en kleine kunstwerken. Vooral het bos is een unieke locatie want glas in de buitenlucht is buitengewoon kwetsbaar, speciaal als het om grote objecten gaat.

GLASRIJK 2015
Ook in 2015 hoopt de Stichting Glasrijk vele duizenden bezoekers te verwelkomen op de 19e editie van Glasrijk Tubbergen. Van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober 2015 staat Tubbergen wederom in het teken van glas.

Samen met de curator Piet Augustijn en de organisatie van Stichting Glasrijk wordt er hard gewerkt om een programma samen te stellen dat een breed publiek boeit. Samen willen ze een expositie samenstellen, die bestaat uit een curatordeel, een Art & Shopping deel, een educatief programma en een collectie van kunstenaars, galerie├źn.

Dit alles wordt ieder jaar aan de hand van een thema bepaalt.
Het thema van 2015 is: Aarde Lucht Vuur Water!

Glasrijkkrant2015