TWENTERANDRUN 2016
Het belooft zoals elk jaar weer een mooi sportspektakel te worden op 3 juni 2016. Dan gaat namelijk alweer de 14e editie van de inmiddels bijna niet meer weg te denken Twenterandrun van start. Deze dag zal opnieuw het centrum van Vriezenveen weer omgetoverd worden tot een groot feestterrein alwaar naar verwachting weer meer dan 1600 lopers van jong tot oud zullen trachten een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

Twenterandrun 2015

TOT DE NEK IN DE DREK 2016
Een Obstacle Mud Run op en rond de sporttereinen op sportpak het Midden in Vriezenveen. Die zich zal gaan kenmerken door orginaliteit en de look en feel van het geheel. Uiteraard zal het een uitdaging worden om de gekozen afstand te volbrengen. De ludieke aspecten zullen deze dag zeker verrassend zijn voor deelnemers en bezoekers. Het thema hierbij is het Twentse boerenleven.

Sportpromotie Twenterand heeft in News Outside uit Tubbergen een uitgever gevonden die een speciale evenementkrant uit gaat geven. Deze krant krijgt een oplage van 25.000 stuks met huis aan huis verspreiding in de gemeente Twenterand en gemeente Tubbergen. En verder krijgt iedere bezoeker een gratis exemplaar uitgereikt.

Foto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adverteren in deze evenementkrant kan uiteraard:

Brochure Twenterandrun-Tot De Nek In De Drek 2016

Download: Brochure Twenterandrun-Tot De Nek In De Drek 2016