Magazines

News Outside is vanaf 2019 begonnen met het uitgeven van magazines. Of het nu gaat om een presentatiegids, jubileummagazine of ondernemersmagazine bij News Outside kan het allemaal!

In 2019 is er door News Outside voor het eerst een magazine uitgegeven. Dit mocht News Outsdie doen in opdracht van het 50-jarig bestaan van de Jolly Jumpers. De basketbalvereniging verzorgde zelf de content door de jubileumcommissie. Acquisitie werd gedaan door de sponsorcommissie en uiteindelijk ook door News Outside. Het werd een prachtig magazine waarbij de sportvereniging financieel beter van werd. Dit extra budget hebben ze geïnvesteerd in het jubileumweekend.

Vanwege de corona in 2020 zijn vanaf medio maart bijna alle evenementen afgelast. News Outside kon dus alleen de Carnavalskrant ‘Tubbergen Verlicht’ uitgeven voor de Twentse Verlichte Carnavalsoptocht. Doordat de andere evenementkranten niet door konden gaan heeft News Outside contact gezocht met Monolith opportunity creators uit Vriezenveen en ZegKracht uit Enschede. Deze 3 bedrijven hebben in september 2020 de eerste editie van het Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen uitgegeven. Het doel van dit magazine is om kennis te delen en meer verbindingen tot stand te brengen tussen de ondernemers in de gemeente Tubbergen. Het Ondernemersmagazine Gemeente Tubbergen komt halfjaarlijks uit en alle ondernemers in de gemeente Tubbergen ontvangen een exemplaar gratis in de brievenbus.

Wilt u weten wat News Outside voor uw bedrijf of vereniging kan betekenen? Neem dan contact op via brian@newsoutside.nl of stuur een whatsappbericht naar 0614173875 voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Ga terug

Bekijk de magazines digitaal

2020

2019