Van dinsdag 23 t/m zondag 28 juni komt de crème de la crème van de internationale springsport weer naar Geesteren voor de inmiddels alweer 41e  editie van CSI Twente. Het CSI Twente mag zich sinds jaar en dag in grote populariteit verheugen bij paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland. Het internationale deelnemersveld is vermaard, maar ook het omlijstende deel verdient uw aandacht.

De organisatie van het CSI Twente heeft wederom News Outside uit Tubbergen bereid gevonden deze evenementkrant uit te geven. Deze evenementkrant verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt uitgedeeld aan alle bezoekers van het CSI Twente. Ook zal de krant huis aan huis worden verspreid in de gemeente Tubbergen en Ootmarsum.

Een advertentie in deze krant is een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht van vele paardensportliefhebbers te zetten. Uw advertentie zorgt er bovendien voor dat diezelfde liefhebbers deze evenementkrant gratis kunnen lezen. Verder zullen wij uw advertentie gratis delen via de sociale media. Wij hopen u  dan ook als adverteerder te mogen begroeten. Bijgaand vindt u een informatiefolder over de diverse mogelijkheden tot adverteren in deze CSI Twente Special. Eventuele opmaakkosten van een advertentie komen voor rekening van News Outside.

De deadline tot het aanleveren van een advertentie of bestanden voor een advertentie is vastgesteld op vrijdag 5 juni.

Advertentiemogelijkheden en -tarieven CSI Twente Special 2015

CSI-2014_krantsliderMet sportieve en hippische groeten,

Brian Brokelman
News Outside
info@newsoutside.nl

 

 

 

 

 

 

 

Beachvlag News Outside