Eetcafé Bolscher, het café woar muziek inzit!

Het gezellige eetcafé in Vasse waar je terecht kunt voor een koel tapje of een lekker hapje, noemt zich het café woar muziek in zit! Strijk neer op het terras voor een welverdiende pauze tijdens het fietsen of wandelen. Dit gemoedelijke café bestaat al sinds 1900.  Vroeger kwam men hier vooral om een borreltje te drinken, maar tegenwoordig kun je er ook terecht voor een lekkere maaltijd. Van saté tot schnitzels, tournedos, salades en nog veel meer. Lekker lunchen of alleen maar een kopje koffie drinken is ook geen probleem bij Bolscher.

http://www.cafebolscher.nl/

Peper & Lepels – beleef de Twentse gastvrijheid

Ontdek tapasrestaurant Peper & Lepels, gevestigd in Tubbergen. De plek voor een gezellige avond uit, borrelen en lekker eten! Uitgebreide tapas, a la carte dineren maar ook voor een smakelijke lunch of gewoon een goede kop koffie met appelgebak ben je hier aan het goede adres. Liever afhalen? Ook daarvoor ben je hier aan het juiste adres.

www.peperenlepels.com

De Kroeg – Waar ‘t café begint en de avond eindigt!

Cafe De Kroeg is een horecagelegenheid gelegen in het centrum van het rustieke dorp Tubbergen. Een perfecte uitvalsbasis tijdens een fiets- of wandeltocht. Het café heeft een kleine lunchkaart, een borrel- en speciaal bierenkaart en een vernieuwd terras waar het heerlijk vertoeven is. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie, borrel of een kleine hap. Of ga voor een verkoelende cocktail tijdens de warme zomeravonden! Van vrijdag t/m zondag is ook de cafetaria van de Kroeg geopend voor een lekker snack. www.facebook.com/dekroegtubbergen

DOKs Bella Italia – Een klein stukje Italië in Fleringen

Italiaanse hartstocht versus Twentse gezelligheid, wat wil een mens nog meer? Vanaf 1 juni is DOKs veranderd naar DOKs Bella Italie. De nieuwe uitbaters nemen je graag mee in Italiaanse sferen. Voor de liefhebbers blijft het bekende schnitzelparadijs in Fleringen. Maar de kaart is uitgebreid met heerlijke Italiaanse vis-, vlees-, pasta- en pizzagerechten. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of plof neer op het grote terras met goed weer. Bovendien zit het restaurant op een steenworp afstand van een van de mooiste plekjes van Tubbergen, namelijk de Kroezeboom en Herinckhave.

*In verband met Covid-19 raden we aan om bij alle restaurants in de gemeente Tubbergen te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *