De kersverse stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen heeft uitgever News Outside gevraagd om twee keer een reactiekrant uit te gaan geven. De eerste editie zal eind maart al verschijnen met een oplage van 15.000 stuks. De verspreiding vindt plaats bij de recepties van campings en verder bij horecabedrijven en andere toeristische bedrijven in en om de gemeente Tubbergen. Daarmee bereikt de stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen de precieze doelgroep met deze fullcolour recreatiekrant, namelijk de toeristen.  De toeristen kunnen deze recreatiekrant gratis meenemen en zodoende weten ze wat er in de nabijheid te doen is wanneer ze Noordoost Twente bezoeken.

De redactionele inhoud zal gaan over o.a. wat er zoal in de gemeente Tubbergen te doen is qua accommodaties voor groot en klein. Verder komen er fiets- en wandelroutes in te staan en informatie over waar deze te verkrijgen zijn. Wat er qua wellness en ontspanning allemaal te doen. Verder zal er ook een evenementenpagina worden toegevoegd. Beide edities van de recreatiekrant zullen zowel op de website van de stichting TGT als die van News Outside worden gepubliceerd. Deze krant is dus online ook gratis te lezen.

Hieronder een overzicht van de advertentiemogelijkheden en –tarieven. Voor meer informatie kunt u terecht bij News Outside via info@newsoutside.nl.

Foto’s: Vincent Croce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *