Verscholen in Reutum, een van de negen kerkdorpen van de gemeente Tubbergen ligt het Rusttheater. Een bijzondere plek die zich goed leent voor het terugkeren naar jezelf. De prikkelarme omgeving is fijn, de boerderij zelf is authentiek en bijzonder comfortabel ingericht. Je voelt je hier direct na binnenkomst thuis!

Bij het Rusttheater was het de gedachte om een plek te creëren waar samenzijn de basis is voor een beter leven in balans. Mooie verbindende gesprekken die organisch verlopen tot een vorm van samenwerking. In samenwerking met professionals bieden zij een uitgebreid trainingsaanbod voor groepen, maar ook voor individuen. Waaronder coaching, yoga, massage of voedingsconsulten. Voor de diverse ruimtes zijn natuurlijk ook andere toepassingen denkbaar zoals flexwerken, netwerkborrels en cursussen.

Het Rusttheater als geheel is een fijne locatie om met je team een vergadering of brainstorm in te organiseren. Trap gezamenlijk af in de riante ontmoetingsruimte waar de sfeer warm en informeel aanvoelt. Hierna kun je in sub groepjes uiteen gaan in de diverse ruimtes. Liever een bijzondere vergaderruimte? Op het erf staat een Mongoolse Yurt, een unieke en originele vergaderlocatie en workshopruimte.

Niet alleen voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops zit je goed bij het Rusttheater. De authentieke boerderij is in de weekenden en vakantieperiode te huur voor max. 10 personen. Een fijne accommodatie tijdens je vakantie. Liever bijzonder overnachten? Ook dat kan op het terrein van Het Rusttheater. De Yurt kan ook gehuurd worden voor max 5 personen. Of maak kennis met de Airstream, een authentieke Amerikaanse caravan uit de jaren ’60. Luxe kamperen doe je hier zeker, want de inrichting van de aluminium trailer is compleet gerestaureerd. De caravans zijn voorzien van vloerverwarming, airco, een loungebank, eigen douche en toilet.  Op het terrein staan 8 airstreams met allemaal een prachtig uitzicht over ‘de Weuste’. Een panoramische plek waar je getuige kunt zijn van de mooiste zonsondergangen en een betoverende sterrenhemel. Als je eens wat anders wilt dan die standaard caravan is dit dé manier om op een hippe, maar unieke manier te overnachten!

Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.rusttheater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *