Deze week heeft de stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen besloten dat News Outside de recreatiekrant zomereditie 2021 mag uitgeven. Deze uitgave zal medio juni verschijnen.

Voorlopig is er nog sprake van een lockdown en moeten horeca en andere branches nog even wachten op versoepelingen. Toch kan er al wel gas gegeven worden en kunnen verbindingen tot stand gebracht worden tussen toeristen en ondernemers in de toeristisch/recreatieve sector. De stroom toeristen naar ons prachtige Twente komt weer op gang en velen van hen zullen verblijven in en om de gemeente Tubbergen, op de prachtige campings en in de gastvrije hotels.

Toeristen weten Twente over de digitale snelweg te vinden, bijvoorbeeld via Visit Tubbergen (www.visittubbergen.nl), maar daarnaast biedt de recreatiekrant ook een mooi voorproefje van al het moois dat in het verschiet ligt. In deze krant worden diverse activiteiten vermeld, locaties waar men heerlijk kan eten en drinken, overige manieren om te recreëren en nog veel andere zaken.

Halvering van de advertentietarieven

De ondernemers in het toerisme en de recreatie gaan nu al meer dan een jaar, niet in de laatste plaats financieel, gebukt onder de corona-crisis. News Outside heeft daarom besloten om hen tegemoet te komen. Zij kunnen namelijk adverteren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Hiermee heeft News Outside  voor deze ondernemers de drempel verlaagd om veel exposure te genereren door middel van een fullcolour advertentie. Zij bereiken daarmee met een geringe investering de juiste doelgroep en de toeristen kunnen zich met de recreatiekrant ontspannen voorbereiden op een mooi verblijf in de Gemeente Tubbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *