Ik parkeer mezelf buiten op de loungeset. Ik kijk uit over de weilanden in het mooie Vasse en geniet van de koffie. Mieke Lenferink, eigenaresse van Wellnessboerderij de Kroesweffer, voorziet namelijk nog even wat gasten van lekker eten: ´Wellness is je goed voelen van binnen én buiten!’.

In 2001, met de start van wellnessboerderij de Kroesweffer, was het al te lezen in de Tubantia: mensen kunnen op deze prachtige plek in Vasse komen onthaasten. Dat kan nu, 20 jaar later, nog steeds! En gelukkig maar, want in een wereld waar we 24/7 aanstaan en tijd een kostbaar iets is, is even offline gaan en op adem komen een echte must. De halve dag arrangementen zijn dan ook mateloos populair. De combinaties van massages, gezichtsbehandelingen en het gebruik van de wellness brengen bij alle mensen een lach op het gezicht. De kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en de liefde die je voelt, noemen ze ook wel het échte Kroesweffergevoel. Hier kan je de tijd even vergeten, terwijl er met aandacht en met gevoel voor je gezorgd word.

Iets meer dan 20 jaar geleden liepen op de boerderij nog zo’n 40 tal koeien rond en molk Mieke ze nog zelf. Tijdens haar opleiding tot schoonheidsspecialiste was ze dus boerin en schoonheidsspecialiste tegelijk: een opvallende combinatie! Na haar opleiding start ze met behandelingen aan huis, maar toch blijft het ondernemerschap verder kriebelen. Tel daar een grondige renovatie van de boerderij bij op (die bleek echt nodig) en de beslissing werd genomen: het monumentale pand werd omgebouwd tot wellnessboerderij met onder andere een stoombad, sauna en diverse behandelruimtes. En wat heeft het goed uitgepakt: 20 jaar na dato komen nog steeds mensen om te genieten van de rust, de ruimte, de behandelingen en de massages.

Mieke is gastvrouw, masseuse en schoonheidsspecialiste in één, maar kan het niet zonder hulp. Samen met haar team geven ze alle behandelingen met liefde aan de gasten. Ze willen voor elke gast een maximale beleving creëren, ook al is hij of zij er maar voor een uurtje. Ze is heel trots op haar team die allemaal hetzelfde Kroesweffergevoel weten over te brengen op de gasten. Met glinsterende ogen vol passie vertelt ze: ‘Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen 20 jaar zoveel mensen heb mogen ontvangen. Gasten met wie we een band hebben opgebouwd en zoveel mensen die hier heerlijk zijn uitgerust en zijn opgeladen’. En wat een geluk heeft Vasse, want Mieke wil nog heel lang zo doorgaan!

Wellnessboerderij de Kroesweffer is ideaal voor mensen uit de regio, maar ook zeker voor vakantiegangers. Het is de ultieme plek in de omgeving van Vasse om maximaal op te laden! Een warm onthaal, maar let op: er hangt geen klok. Uiteindelijk gaat het allemaal om timing: alles met liefde én precies op het juiste moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *