Het Groot Twentsch Maïsdoolhof is uniek in de regio. Het is een doolhof dat is uitgezet op ongeveer vier hectare maïsveld, ruim vijf aaneengesloten voetbalvelden! De kronkelige paden leiden je door het maïsveld. Doordat je niet boven de maïsplanten uit kunt kijken verandert dit ‘normale’ maïsveld in een uitdagend avontuur voor jong en oud!

De uitkijktoren
Ga op zoek naar de grote uitkijktoren die in het midden van het maïsdoolhof staat. Heb je deze bereikt? Maak je dan klaar voor de terugweg, want dit is een andere route! Tijdens de zoektocht naar de uitkijktoren kan er ook een speurtocht worden gespeeld, die aansluit op het thema van het maïsdoolhof.

Uitrusten op ons mooie terras
Na de zoek- en speurtocht kun je lekker uitrusten op ons terras, waar je bij ons koffie, thee, fris, ijs of andere versnaperingen kunt kopen!

Wat is er allemaal te doen en te zien bij ons maïsdoolhof?
– Een speurtocht door het maïsdoolhof
– Een reusachtige uitkijktoren in het middelpunt van het doolhof
– Een spannende puzzelopdracht door het doolhof
– Een maïszwembad
– Een traptrekker-racebaan
– Zandbakken
– Een speelweide met o.a. een grasveldje en speeltoestellen

Prijzen
Entree: € 4,00 per persoon
Kinderen t/m 2 jaar: Gratis entree

Honden zijn welkom in ons maïsdoolhof, mits ze aangelijnd zijn en voor het bezoek aan het maisdoolhof elders zijn uitgelaten.

Kom zelf bloemen plukken bij de Bloemenpluktuin
Een vers en zelf samengestelde bos bloemen; wie wil dat nou niet? De Twentsche Bloemenpluktuin staat vol met prachtige snijbloemen in alle kleuren van de regenboog. In deze bloemenpluktuin kun je zelf een bos bloemen naar eigen wens en smaak samenstellen. De bloemenpluktuin bevindt zich naast het Groot Twentsch Maïsdoolhof en is ruim 3000 vierkante meter groot. Tussen de zinnia’s, cosmea’s, goudsbloemen en honderden andere bloemen zijn graspaden aangelegd, zodat je makkelijk uit alle verschillende perken kunt plukken. In de bloemenpluktuin staan honderden verschillende soorten bloemen. De bloeiseizoenen van deze soorten wisselen elkaar af, zo ziet de bloementuin er iedere week anders uit!

Prijzen
Bos zelf te plukken bloemen: € 4,00
Zonnebloem per steel: € 0,50
Waardebon 3 bossen: € 11,00
Waardebon 5 bossen: € 17,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *